• ŠKOLSKÁ ZRELOSŤ

          • VYŠETRENIE ŠKOLSKEJ ZRELOSTI

            Vyšetrenie školskej zrelosti pracovníkmi CPPP Malacky, v triede predškolákov bude v MŠ v dňoch 7.2.2022 (pondelok) a 9.2.2022 (streda).

          • MŠ OTVORENÁ 7.2.2022 (pondelok)

          • POZOR ZMENA! MŠ BUDE OTVORENÁ 7.2.2022 (PONDELOK)

            Po zvážení situácie a veľa pozitívnych prípadov na Covid bude MŠ otvorená až 7.2.2022 (pondelok). Žiadame rodičov, aby priviedli deti do MŠ bez príznakov: nádcha, kašeľ, zvýšená teplota, bolesti brucha...Po prichode treba odovzdať vyhlásenie o bezpríznakovosti, pozor je nové, treba si ho stiahnuť tu:

            Všetky deti budú 7.2.2022 prihlásené na stravu v školskej jedálni,ak dieťa nenastúpi, rodič si dieťa odhlási zo stravy v jedálni bežným spôsobom.

          • Covid opatrenia

          • Testovanie detí na Covid

            Doporučujeme rodičom, aby testovali deti na Covid, nakoľko je veľa detí v MŠ pozitívnych. 

            AK JE VAŠE DIEŤA COVID POZITÍVNE, TREBA TÚTO SKUTOČNOSŤ NAHLÁSIŤ ZÁSTUPKYNİ RIADITEĽA PRE MŠ TOMKOVEJ. ĎAKUJEM

          • OZNAM - PRERUŠENIE PREVÁDZKY

          • OZNAM - PRERUŠENIE PREVÁDZKY ( 28.1.2022 - 1.2.2022)

            Zástupkyňa riaditeľa pre MŠ oznamuje rodičom detí všetkých tried , že z dôvodu výskytu ochorenia COVID-19, sa prerušuje prevádzka v celej MŠ od 28.1.2022 do 1.2.2022. Nariadená karanténa 5 dní. Ak sa u dieťaťa za posledných 24 hodín pred nástupom do MŠ neobjavia klinické príznaky (zvýšená teplota nad 37°C, kašeľ, nočné potenie, únava, bolesti hlavy, hrdla, dýchavičnosť, strata chuti alebo strata čuchu, črevné a zažívacie problémy, pocit upchatého nosa), može dieťa nastúpiť do MŠ dňa 2. februára 2022 (streda).

            Od 2.2.2022 (streda) budú deti prihlásené na stravu. 

            Ak deťa nenastúpi, rodičia si dieťa odhlásia zo stravy v školskej jedálni.

            Pri nástupe do MŠ zákonný zástupca (rodič) predloží vyplnené tlačivo - Vyhlásenie o bezpríznakovosti.

             

          • Prerušenie prevádzky

          • Prerušenie prevádzky

            Materská škola bude v piatok 4.2.2022 zatvorená, tak ako ZŠ a všetky deti budú odhlásené zo stravy.

          • NÁVRAT DO MŠ 10.1.2022

          • NÁVRAT DO MŠ 10.1.2022

            Informácie pre rodičov detí z materskej školy :

            1.Rodič predloží pri nástupe v pondelok 10.1.2022 tlačivo o  bezpríznakovosti, ktoré sa dá stiahnuť tu.

            2.Deti ani učiteľky nenosia rúška v materskej škole.

            3.Vstup rodičov do MŠ je povolený len prekonaným alebo očkovaným rodičom, ktorí pri vstupe predložia doklad o prekonaní alebo očkovaní.

            3.Všetky deti, teda 68 v MŠ, sú automaticky prihlásené na stravu v ŠJ , ak niekto v pondelok bude z rôznych dôvodov chýbať, nahlási vedúcej ŠJ , že odhlasuje dieťa. Obed si môžu neodhlásení prevziať v pondelok, ale musia zaplatiť 25 centov za obal na obed. Mobil školskej jedálne: 0911/782 186

            4.V prípade pozitívneho testu u detí v MŠ treba to nahlásiť hneď zástupkyni riaditeľa školy pre materskú školu pani Tomkovej.

             

            Tlačivo o bezpríznakovosti si stiahnete tu :

          • Prihlásenie detí na stravu od 10.1.2022

          • Stravovanie detí 

            Žiadame rodičov, aby si prihlásili deti na stravu v školskej jedálni, ktoré prídu od 10.1.2022 (pondelok) do MŠ. Najneskôr do 7.1.2022 (piatok) a to do 13.00 hodiny.

                                                                                                       ĎAKUJEME

             

          • VESELÉ VIANOCE

          • VESELÉ VIANOCE

            Deti a kolektív zamestnancov MŠ Studienka želá všetkým rodičom príjemné vianočné sviatky, plné porozumenia, lásky, spokojnosti a zdravia. Pridávame malý darček!

          • VIANOČNÁ BESIEDKA

          • Vianočná besiedka

            V stredu sme s deťmi strávili slávnostný deň, na besiedke si deti našli pod stromčekom darčeky a za darčeky Ježiškovi poďakovali básňami i piesňami. Mali pripravenú hostinu a zábavu s novými hračkami. Ďakujeme rodičovskému združeniu za hračky. Rodičom umožníme aspoň takouto formou byť medzi nami...

            LIENKY

            LIENKY

            LIENKY

            LIENKY

            VČIELKY

            VČIELKY

            VČIELKY

            VČIELKY

            VČIELKY

            MRAVČEKOVIA

            MRAVČEKOVIA

            MRAVČEKOVIA

            MRAVČEKOVIA

          • VIANOCE V LESE

          • Vianoce v lese

            Materská škola v spolupráci s Poľovníckym združením v Studienke pripravili pre deti Vianoce v lese. Deti vyzdobili zeleninou a ovocím stromček pre zvieratká, aby aj zvieratká v lese mali krásne Vianoce. Ďakujeme pánom poľovníkom za krásny zážitok a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

          • VIANOCE V LESE

          • Vianoce pre zvieratká v lese

            V utorok 14.12.2021 za priaznivého počasia pôjdeme s deťmi - Včielkami a Mravčekami do lesa k poľovníckej chate, kde nám milí poľovníci pripravia stromček, ktorý ozdobíme zeleninkou a ovocím pre zvieratká v lese a pripravíme zvieratkám krásne Vianoce.

            Prosíme rodičom, aby doma deťom nachystali zeleninu, alebo ovocie, na ktorom bude priviazaný špagátik na zavesenie na stromček, vložili im to do batoha na chrbát, aby sa im dobre išlo, lebo cesta na chatu bude náročnejšia. Treba deti dobre obliecť a pohodlne obuť. Môžete im pribaliť do batoha jednu sladkosť. Najmladšie deti, Lienky pôjdu ozdobiť stromček za futbalové ihrisko. Ďakujeme 

          • PEČENIE MEDOVNÍKOV

          • Pečenie medovníkov

            V našej škôlke začala vianočná nálada, postavili sme vianočné stromčeky v každej triede, vyzdobili sme triedy, chodby a dnes sme spolu s deťmi piekli medovníky. Vôňa medovníkov bola v celej škôlke. Deti boli šikovní a usilovne pomáhali a pochutili si i na medíku.

          • Mikuláš a čert v MŠ

          • ,, Mikuláš, čo mi dáš?"

            Našu škôlku navštívil Mikuláš s čertom. Deti im spievali a recitovali básne. Mikuláš deti, pani učiteľky a aj pani kuchárky odmenil balíčkom. 

            ,,Ďakujeme Mikuláš, prídi znova medzi nás!"

          • AKTIVITY V MŠ A PRÁZDNINY

          • 6.12.2021 (Pondelok) - ,,Mikuláš, čo mi dáš?“

            8.12.2021 (Streda) – Pečenie medovníkov

            14.12.2021 (Utorok) - Vianoce v lese

            15.12.2021 (Streda) – Vianočná besiedka

             

            OD 20.12.2021 - 8.1.2022 Vianočné prázdniny,

                       MŠ otvorená 10.1.2022.

             

            Prosíme rodičov, aby si do 8.1.2022 nahlásili deti v školskej jedálni, ktoré prídu 10.1.2022 do materskej školy. Pri vstupe treba odovzdať vyhlásenie o bezpríznakovosti, ktoré bude uverejnené na webovej stránke:

            www.msstudienka.edupege.org

             Ďakujeme

          • PONDELOK 29.11.2021

          • Vstup do budovy MŠ je rodičom a cudzím osobám zakázaný!

            Od pondelka 29.11.2021 je vstup do budovy MŠ rodičom a cudzím osobám zakázaný! Deti Vám zoberieme a odovzdáme vonku pred hlavným vchodom, zabezpečujeme Covid - 19 opatrenia. Rodičia odovzdajú vyhlásenie o bezpríznakovosti a prihlásia si deti na stravu v školskej jedálni, najlepšie v nedeľu, v pondelok do 7.00 hod. len vo výnimočných prípadoch. Ďakujeme za pochopenie

            Nové vyhlásenie o bezpríznakovosti:

            ​​​​​​​

          • VSTUP DO MŠ 22.11.2021(PONDELOK)

          • PREVÁDZKA MŠ OD PONDELKA OTVORENÁ!

            Žiadame rodičov detí, ktoré prídu v pondelok do materskej školy, aby si prihlásili svoje dieťa na stravu v školskej jedálni najneskôr do nedele 21.11.2021 a to do 14.00 hodiny.

            Do materskej školy môžu prisť len deti bez žiadnych príznakov, teda úplne zdravé! Bez bolesti hlavy, nádchy, kašľa, bolesti hrdla, brucha, vracania a hnačky. Po zistení z niektorého z príznakov učiteľkou budú rodičia kontaktovaní a pre dieťa si budú musieť prísť do materskej školy.

            Do MŠ môžu prísť len deti, ktorým regionálny úrad verejného zdravotníctva ani lekár všeobecnej zdravotnej starostlivosti pre deti a dorast dieťaťu nenariadil karanténne opatrenia a ani dieťa nebolo v priebehu ostatných 7 dní v úzkom kontakte s osobou pozitívnou na ochorenie Covid - 19.

            Pri vstupe do MŠ musia mať zákonní zástupcovia prekryté ústa respirátorom, dezinfikovať si ruky a pri skrinkách sa zdržiavať len nevyhnutný čas. Všetci zákonní zástupcovia detí odovzdajú v triede vyhlásenie o bezpríznakovosti, čím potvrdzujú, že ich dieťa je úplne zdravé!

          • FOTOGRAFOVANIE

          • 08.11.2021 - VIANOČNÉ FOTOGRAFOVANIE

            Fotografovanie detí v MŠ bude 08.11.2021, rodičia si môžu záujem o fotografovanie ich detí zapísať na chodbe v zoznamoch pre Lienky, Včielky a Mravčekovcov. Ostatné informácie Vám budú podané v materskej škole.