• ŽELANIE DETÍ A KOLEKTÍVU MŠ RODIČOM

• OD JEŽIŠKA BALÍK ZDRAVIA - VZÁCNY POKLAD AKO VRAVIA. LÁSKU, ŠŤASTIE, ŽIADNE HÁDKY, POHODU A KRÁSNE SVIATKY. VŠETKÝM RODIČOM ŽELÁME VESELÉ VIANOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK. DETI A KOLEKTÍV MATERSKEJ ŠKOLY.

• PEČENIE MEDOVNÍKOV V MŠ

• PEČENIE MEDOVNÍKOV V MŠ 13.12.2023 (STREDA). DEŤOM SME SPESTRILI VIANOČNÚ NÁLADU A RADOSŤ Z BLÍŽIACICH SA VIANOC PEČENÍM MEDOVNÍKOV A SAMOZREJME S OCHUTNANÍM. ZASPIEVALI SME SI VIANOČNÉ A ZIMNÉ PIESNE, BOLA V MŠ KRÁSNA, VOŇAVÁ VIANOČNÁ ATMOSFÉRA. ĎAKUJEM PANI UČITEĽKE JANKE ŠIŠULÁKOVEJ ZA PRIPRAVENÚ AKCIU, PANI KUCHÁRKAM ZA UPEČENIE MEDOVNÍKOV, PANI UČITEĽKÁM A PANI ŠKOLNÍČKE ZA POMOC.

• MIKULÁŠ V STUDIENKE

• MIKULÁŠ V STUDIENKA A TRŽNICA - ĎAKUJEME VŠETKÝM RODIČOM, KTORÍ PRISPELI NA TRŽNICU, BOLI STE ÚŽASNÍ. ZA VYROBENÉ PENIAZE BUDÚ MAŤ DETI PARÁDNY KARNEVAL. ĎAKUJEME VŠETKÝM AJ ZA HLASOVANIE ZA NAJKRAJŚÍ VIANOČNÝ STROMČEK, TEŠÍME SA Z VÝHRY! ĎAKUJEM PREDŠKOLÁKOM A PANI UČITEĽKÁM MONIKE MALEJ A MARTE BUČKOVEJ ZA KRÁSNY PROGRAM! PANI UČITEĽKÁM DARINKE DVORÁKOVEJ, JANKE ŠIŠULÁKOVEJ, LAURINKE KABÁTOVEJ A PANI ŠKOLNÍČKE MONIKE IFKOVEJ ĎAKUJEM ZA VÝROBKY, PREDAJ A POMOC PRI REALIZOVANÍ TRŽNICE.

• VIANOČNÁ BESIEDKA

• VIANOČNÁ BESIEDKA V MŠ BUDE 18.12.2023 (PONDELOK) DOOBEDA BEZ RODIČOV.

MŠ 21.12.2023 (ŠTVRTOK) BUDE OTVORENÁ DO 16.30 HOD..

MŠ 22.12.2023 (PIATOK) BUDE ZATVORENÁ Z PREVÁDZKOVÝCH DôVODOV.

MŠ BUDE OTVORENÁ PO PRÁZDNINÁCH 08.01.2024 (PONDELOK).

• MIKULÁŠ V STUDIENKE

• PROSÍME RODIČOV DETÍ PREDŠKOLÁKOV - TRIEDU MRAVČEKOV, ABY DETI PRIVIEDLI V NEDEĽU 10.12.2023 NA NÁMESTIE V STUDIENKE O 16.20 HOD., KDE ICH BUDÚ ČAKAŤ PANI UČITEĽKY. DETI VYSTÚPIA S PROGRAMOM. DEŤOM TREBA DAŤ MIKULÁŠSKU ČIAPKU A MISKU S VARECHOU, POTREBUJÚ TO K PROGRAMU. ĎAKUJEME

• MIKULÁŠ, ČO MI DÁŠ?

• MIKULÁŠ, ČERT A ANJEL NAVŠTÍVILI MŠ 05.12.2023 - UTOROK. DETI POBAVILI PROGRAMOM I ODOVZDALI DEŤOM BALÍČEK SO SLADKOSŤAMI. DETI MIKULÁŠOVI POVEDALI BÁSNE A PIESNE. ĎAKUJEME MIKULÁŠ, PRÍDI ZNOVA MEDZI NÁS!