• OZNAM PRE RODIČOV

• PROSÍME RODIČOV, KTORÝCH DETI 19.02.2024 (PONDELOK) NENASTÚPIA    DO MŠ, ABY SI DETI ODHLÁSILI ZO STRAVY V ŠKOLSKEJ JEDÁLNI. ĎAKUJEME

• DÔLEŽITÝ OZNAM PRE RODIČOV

• PRE ZVÝŠENÚ CHOROBNOSŤ DETÍ V MŠ NÁM RÚVZ DOPORUČIL MATERSKÚ ŠKOLU ZATVORIŤ!

OD 14.02.2024 (STREDA) DO 18.02.2024 (NEDEĽA)                SO SÚHLASOM ZRIAĎOVATEĽA BUDE PREVÁDZKA V MŠ PRERUŠENÁ. OBNOVENÁ BUDE 19.02.2024 (PONDELOK). DETI BUDÚ ZO STRAVY ODHLÁSENÉ.

RIADITEĽSTVO ZŠ S MŠ STUDIENKA

• OZNAM PRE RODIČOV

• Z DÔVODU ZVÝŠENEJ CHOROBNOSTI V MŠ ŽIADAME RODIČOV, ABY DETI NEDÁVALI DO MŠ S PRÍZNAKMI OCHORENIA AKO SÚ NEPRIMERANÁ ÚNAVA, BOLESŤ HLAVY, ZVÝŠENÁ TELESNÁ TEPLOTA, KOŽNÁ VYRÁŽKA, ZNÁMKY OCHORENIA DÝCHACÍCH CIEST (NÁDCHA, BOLESŤ HRDLA, KAŠEĽ), ZAPÁLENÉ OČI, ZNÁMKY OCHORENIA TRÁVIACEHO TRAKTU (BOLESŤ BRUCHA, VRACANIE, HNAČKA). OPATRENIA MŠ - AK V MŠ ZISTÍME, ŽE DIEŤA PREJAVUJE PRÍZNAKY OCHORENIA, HNEĎ BUDEME KONTAKTOVAŤ RODIČOV A DIEŤA MUSÍ OPUSTIŤ MŠ A MUSÍ SA VYLIEČIŤ V DOMÁCOM PROSTREDÍ, ALEBO NAVŠTÍVIŤ LEKÁRA! CHRÁŇME SA NAVZÁJOM! ĎAKUJEME ZA POCHOPENIE!